Huiskamerconcert

Huiskamerconcert met Ed Struijlaart

Wat is een huiskamerconcert?

Huiskamerconcert. Ja, je leest het goed! Dé tip voor 2023 als het gaat om zelf een huisfeestje te organiseren. Het is dus mogelijk dat ik bij jou in je woonkamer of tuin kom spelen. Door het hele land, het maakt niet uit…van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Ureterp ;). Ik zal je even kort uitleggen wat een huiskamerconcert van mij precies inhoudt: Zie het als een mini theatershow. Jij zorgt voor een mannetje of 20 (hoe meer hoe gezelliger!)  die allemaal bereid zijn om lekker achterover te leunen en een avondje (of middag) vermaakt willen worden. Ik kom vervolgens binnen met alleen mijn gitaar en neem plaats in jouw woonkamer, tuin of andere ruimte. Geen microfoons, geen snoeren, geen versterking…niks! Helemaal unplugged en akoestisch neem ik je mee op een muzikale reis. Ik vertel de verhalen achter mijn liedjes, combineer dat met wat grappige annekdotes…et voila! Let op, tijdens het huiskamerconcert zal er zo nu en dan gevraagd worden om de nodige publieksparticipatie ;D

Wat voor muziek kan ik verwachten?

Ik speel het liefst mijn eigen muziek. Heb je nog nooit van me gehoord? Hmmm, misschien dat je stiekem toch wel wat liedjes van me kent. Zoals bijvoorbeeld deze: Make it On Your Own. Deze is inmiddels de 20 miljoen streams op Spotify gepasseerd! Maar, de beste covers speel ik ook met veel liefde en plezier. Zo speel ik in 2022 en 2023 in de theaters met een ode aan Eric Clapton’s Unplugged album. En natuurlijk speel ik ook met veel plezier de beste liedjes uit de Top1000 Allertijden en de Top2000. Met andere woorden: we vullen het huiskamerconcert helemaal naar jouw wens in.

Hoe kom ik in aanmerking voor een huiskamerconcert?

Dat is eigenlijk vrij simpel: stuur me een mailtje en ik laat je even weten wat de voorwaarden zijn en wanneer ik ruimte heb voor een huiskamerconcert. Mail me op huiskamerconcert@edstruijlaart.nl

Video: te gast bij DWDD met een praatje over het fenomeen ‘Huiskamerconcert’.

Gelegenheden voor een huiskamerconcerten?

Meestal willen mensen gewoon een leuk feestje geven en organiseren op die manier hun eigen optreden, maar er zijn meerdere gelegenheden te bedenken om een huiskamerconcert te organiseren. Het is een origineel en betaalbaar cadeau voor bijna elke gelegenheid. Hierbij een aantal voorbeelden waarvoor jij een huiskamerconcert zou kunnen organiseren:
– Ter gelegenheid van een verjaardag
– Surprise party (verras je partner met spontaan huiskamerconcert!)
– Origineel huwelijksaanzoek
– Bruiloft
– Vrijgezellenfeest
– Babyshower
– Tuinfeest
– Buurtfeest
– Moederdag
– Vaderdag
– Gewoon zomaar!

Huiskamerconcerten van Ed Struijlaart in het nieuws:

Wereldrecord Ed Struijlaart op Back at SEA
– Ed Struijlaart vestigt met 44 optredens wereldrecord huiskamerconcerten (bron: Omroep West)
Ed Struijlaart verrast moeders op moederdag met een huiskamerconcert

Hoe klinkt een concert in de huiskamer?

Ik kan natuurlijk veel zeggen over hoe een concert in jouw huis klinkt, maar het beste kan ik je wat opnames laten horen om je een idee te geven.

Een persoonlijk concert kan een lifetime experience zijn en is een unieke ervaring voor zowel organisator als bezoekers. Bijgaande recensie geeft aan dat een concert bij jou kan laten ontroeren en lachen. Ook de stembanden van de bezoekers worden getest op meezingcapaciteit.
Interesse gekregen in het organiseren van een huiskamerconcert? Stuur me nu vrijblijvend een bericht en wie weet sta ik binnenkort wel in jouw huiskamer te spelen?

Groeten!

Ed Struijlaart

huiskamerconcert rotterdam

Nog steeds te boeken: Online Huiskamerconcert

Sinds de Corona-Crisis zijn we erachter gekomen dat ook online het nodige mogelijk is. Dit kan ideaal via onlinehuiskamerconcert.nl. Ed Struijlaart was er als één van de eerste bij om te gaan livestreamen. Niet lullig met alleen een telefoon en geen licht. Nee, gewoon een halve TV studio in zijn home studio gebouwd en in full-HD uitzenden. De stream wordt helemaal op maat voor jou gemaakt. Met bijpassend artwork en inbreng van jouw gasten met foto’s en filmpjes. Wil je er ook een pubquiz bij? Geen probleem! Alles is bespreekbaar. Kijk voor meer info op www.onlinehuiskamerconcert.nl of stuur een mail: ed@edstruijlaart.nl