News
18/08/2017

23 december 2017: Ed’s Pre X-mas Party

Alles goed? Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt of hebt gehad. Ik heb ook eventjes de stekker eruit getrokken en mezelf aan de oplader gelegd, heerlijk! Nu het allemaal weer op gang aan het komen is wil ik je even wijzen op het volgende:

Ik ga op 23 december mijn enige bandshow van dit jaar doen en daar wil ik je van harte voor uitnodigen. Het is vlak voor de kerst, dus ik ga er een speciale X-mas Pre-Party van maken. Verwacht dus een aantal grote kersthits in een eigen jasje. Daarnaast natuurlijk ook gewoon ruimte voor de vertrouwde Ed liedjes.

  • Waar: Paard, Den Haag
  • Wanneer: 23 december
  • Tijd: 19.30 uur
  • Tickets: 10,- (early bird). 15,- als die op zijn.
  • Haal ze hier: http://bit.ly/edpaardxmas

Hier vertel ik er het een en ander over:

https://www.youtube.com/watch?v=dKiDdp2CF4w

Geld ophalen voor het MS Fonds

Ik heb helaas van dichtbij gezien wat een rotziekte MS is. Mijn neef is 2 jaar geleden overleden aan de gevolgen van deze ziekte en dat heeft me diep geraakt. Ook andere bekenden in mijn omgeving hebben met deze ziekte te maken, er is helaas nog geen oplossing voor. Dus al het geld wat ik kan ophalen met mijn muziek om het onderzoek te steunen is volgens mij hartstikke welkom. Er zullen tijdens de avond collectebussen staan, ik draag zelf mijn gage af en het Paard van Troje doneert de servicekosten. Hopelijk kunnen we op deze manier iets voor elkaar krijgen.

Gastmuzikanten

Ik ben druk doende om wat leuke gastmuzikanten te regelen voor deze avond. Hoe tof is het om het op die manier nog wat aan te kleden. Helaas zijn veel muzikale vrienden van mij op vakantie in deze periode óf ze schnabbelen zich helemaal de jan tandjes en kunnen er om die reden niet bij zijn. Heb je nog een suggestie voor een leuke gastartiest die ik moet benaderen: stuur me een mail of laat een bericht achter in de comments :).

En verder:

  • Ben ik druk aan het schrijven voor nieuw eigen werk in 2018
  • Komt er binnenkort een liedje uit wat ik geproduceerd en (mede) geschreven heb. Titeltrack van een toffe film, later meer ;)
  • Ben ik druk aan het schrijven voor een groot project waar ik binnenkort ook pas meer over kan vertellen.

Mocht je van plan zijn om te komen naar mijn optreden op de 23e dec: laat het me even weten in de comments, dan kan ik alvast rekening houden met de boodschappen ;D.

Fijn weekend!

Groeten,

Ed