News
gitaarmannen 2 eric clapton unplugged data 2023 09/08/2023

Gitaarmannen 2: Eric Clapton Unplugged in reprise

🎸 REPRISE: ‘Gitaarmannen 2: Eric Clapton Unplugged’ 🎸

In 2023 tour ik, Ed Struijlaart, langs de Nederlandse theaters met mijn voorstelling *Gitaarmannen 2: Eric Clapton Unplugged*. Een ode aan het allerbeste (mening) en meest verkochte (feit) live album aller tijden! Alle nummers komen voorbij en ook nummers die op de special edition stonden, zoals bijvoorbeeld het prachtige ‘Circus’.

Het mooie aan dit album is dat Clapton niet voor de makkelijke weg heeft gekozen, maar zijn eigen helden in het zonnetje heeft gezet. Blues iconen zoals Robert Johnson en Big Bill Broonzy. Maar ook het prachtige 100 jaar oude ‘Nobody Knows You When You’re Down And Out’ komt voorbij. Ik vertel de verhalen achter de liedjes aan de hand van gesprekken met direct betrokkenen zoals gitarist Andy Fairweather Low en toetsenist Chuck Leavell. Dit levert verhalen op die ik nog niet eerder had gehoord en samen met mijn geweldige band maken we er een muzikaal feestje van.

Ik hoop je te zien tijdens Gitaarmannen 2: Eric Clapton Unplugged, voor alle data kijk je op www.edstruijlaart.nl/tour

Video: Bas van Denzel (www.denzelfoto.nl)
Foto Thumbnail: Jaap Reedijk (www.jaapreedijk.nl)
Band: Leon Schmitz (drums), Simon Leferink (gitaren), Jack van de Ven (toetsen), Serge Dussault (toetsen) en Frans Verburg (toetsen)
Regie: Erris van Ginkel
Bookingen: AT Next
Producent: Ears Want Music

#Gitaarmannen2 #EricClaptonUnplugged #TheaterTour #Reprise

gitaarmannen 2 eric clapton unplugged data 2023