News
made of stars ed struijlaart lisa lois 04/05/2016

Made of Stars, nieuwe single en duet met Lisa Lois

Nieuwe single

Ed Struijlaart & Lisa Lois - Made of stars

Ed Struijlaart & Lisa Lois – Made of stars

Na het succes van Tricks Up My Sleeve was het tijd om weer wat nieuws uit te brengen. Het is Made of Stars geworden, wat tevens mijn eerste duet (of dued ;)) ooit is. Ik heb een van de beste zangeressen van Nederland bereid gevonden om het nummer met mij samen te zingen: Lisa Lois! Inderdaad, Lisa kan je kennen als winnares van X-Factor. Ze won de 2009 editie van deze talentenjacht en deed dat met een alom geprezen versie van Hallelujah. Ik ben echt super blij dat ze dit nummer met mij samen wilde opnemen. Het liedje schreef ik overigens samen met vriend van de show Niels Geusebroek.

De opname van Made of Stars

Een paar weken geleden hebben we met de band de Graveland Studio van Arno Krabman bezocht en in 1 dag hebben we het nummer op de digitale band geslingerd. En omdat we er toch waren, hebben we gelijk maar een videoclip opgenomen. Deze is hier te vinden:

Uiteraard is het nummer ook te vinden op alle digitale platforms en we zouden het dan ook super vinden als je het nummer wil delen. Want dit nummer past volgens ons perfect bij dit lekkere weer!

Hier stream/download je Made of Stars:
Spotify: http://bit.ly/MOSspotify
iTunes: http://bit.ly/MOSitunes
Deezer: http://bit.ly/MOSdeezer
Google Play: http://bit.ly/MOSgoogleplay
Youtube: http://bit.ly/MOSyoutube

Wil je Ed Struijlaart live zien dan is dat mogelijk op de volgende data:

5 mei: Bevrijdingsfestival, Malieveld Den Haag
3 juni: Reurpop, Ruurlo
8 oktober: Veur Theater (solo), Leidschendam
15 oktober: Paradiso (bovenzaal), Amsterdam
20 oktober: Merleyn, Nijmegen
21 oktober: Paard, Den Haag
22 oktober: De Helling, Utrecht

Daarnaast is Ed Struijlaart te boeken voor huiskamerconcerten. Tijdens deze intieme optredens vertelt Ed de verhalen achter zijn muziek in kleine setting. Voor informatie en voorwaarden: ed@edstruijlaart.nl