News
ed struijlaart radio veronica express 09/08/2023

Veronica Express rijdt door Nederland

Wow, wat een trip was de Veronica Express! Vrijdag 9 juni reed de Veronica Express door heel Nederland. Pikte onderweg muzikanten en luisteraars op en er werd muziek gemaakt. In spontane samenstellingen, niet gerepeteerd. Gewoon doen, dat was het devies. Als het dan lukt…dat gevoel is het beste ter wereld! Zoals bijvoorbeeld tijdens de ‘Hit The Road Jack’ jam met Sven Figee, Marlon Pichel, Janneke Nijhuis en de onvolprezen Marc Janssen. 

Ook nog mijn nieuwe single ‘Move On’ voor het eerst live gespeeld (hij komt 22 juni uit!). De link zet ik hieronder in de comments. 

Dank Radio Veronica voor de goede zorgen! Het was meer dan top geregeld allemaal! Het DJ en productie team waren op het top van hun kunnen, productietechnisch een keiharde shoutout naar Sterre die alles voor ons artiesten heeft geregeld. We kwamen niks te kort. Ferdi en Leon die technisch alles onder hoge druk (en temperaturen) elke keer weer voor elkaar wisten te krijgen en onder controle hadden. En dan vergeet ik nog heel veel mensen. 

U begrijpt: ik had het naar mijn zin en had dit voor geen goud willen missen! De Veronica Express was top.

Bekijk hier de akoestische versie van ‘Move On’ gespeeld vanuit de Veronica Express.

Ook speelden we Hit The Road Jack met Sven Figee, Marlon Pichel en Marc Janssen.

Samen met Blackbird speelden we ‘Valerie’:

En eenmaal aangekomen in Hilversum werd er ook nog muziek gemaakt:

En speelde ik ook nog 2 eigen nummers: Make It On Your Own en Guitar:

Kijk op de site van Radio Veronica voor meer nieuws over de Veronica Express

Foto’s: Nathan Reinds