News
meespelen in de videoclip 14/01/2018

Speel samen met je kind in de video van Make It On Your Own!

SPEEL JIJ SAMEN MET JE KIND IN DE VIDEO VAN MIJN NIEUWE SINGLE MAKE IT ON YOUR OWN? 

Ik schreef Make It On Your Own voor mijn dochter Lizzy, eigenlijk vooral met de gedachte dat als ik er later niet meer ben ik iets voor haar heb achtergelaten. Een klein muzikaal monumentje, misschien. Wat me leuk lijkt is als jullie hetzelfde kunnen doen met dit nummer. Dus het idee is als volgt: laten we een clip maken waar jullie deel van kunnen uitmaken. Hoe gaan we dat vormgeven?

– Film jezelf met je kind en laat zien hoe gek je op elkaar bent. Het mag van mijn part stoeiend en springend op de bank, lopend in het park, een kus op de wang, een aai over de bol. Of gewoon samen in de camera kijken. Wat je wil!!

Praktisch:
Zorg dat je het horizontaal (!) filmt en stuur het filmpje vervolgens via Whatsapp naar dit nummer: 0630708003. Je kan het ook via WeTransfer sturen naar clip@edstruijlaart.nl.

Mocht je nou geen kinderen hebben maar wel zelf kind zijn: je mag natuurlijk ook gewoon een filmpje met je ouders schieten op jouw initiatief. Ik ben de moeilijkste niet, je weet toch ;).

Ok, de deadline is zondagavond 21 januari. Deel dit bericht om zoveel mogelijk mensen de kans te geven in de clip mee te doen. GO!

Groeten!
Ed