News
de grote valentijnsstream met ed struijlaart 15/01/2021

14 feb: De Grote Valentijns-stream

DE GROTE VALENTIJNS-STREAM

Laten we Valentijnsdag gebruiken om elkaar wat extra liefde te geven! Kijk samen met je geliefde of iemand die je gewoon lief vindt naar De Grote Valentijns-stream op zondag 14 feb 20.30. Ik speel een uur lang de beste songs waarin de liefde centraal staat. Zowel eigen werk als covers. Tijdens de afterparty is er alle ruimte voor verzoekjes! Wil je zeker weten dat je verzoekje door mij gespeeld wordt? Koop dan 1 van de 10 request-tickets! De kaartverkoop verloopt via de helden van GUTS, die onder anderen ook voor Di-Rect de livestream kaartverkoop hebben geregeld. 

Daarnaast pak ik meer uit dan ooit tevoren, zo ben ik een samenwerking aangegaan met De Heerlijkheid uit m’n geboortedorp Leidschendam. Ze leveren hét perfecte Borrelpakket voor bij deze Valentijns-Stream! Je krijgt het pakket een paar dagen van te voren thuis opgestuurd. Hoe vet!

Wil je je partner/Valentijn verrassen met een romantische videoboodschap? Dat kan! Nadat je je ticket hebt gekocht krijg je per mail instructies hoe dat precies in z’n werk gaat. Ik zit al helemaal te Robert-ten-Brinken hier! #zinin

Koop hieronder direct je kaartje!