News
30/03/2015

Closer Than Skin Clubtour succesvol afgesloten in Tivoli de Helling

Closer Than Skin ClubtourAfgelopen zaterdag kwam de Closer Than Skin clubtour tot een spetterend en gierend eind in Tivoli de Helling. 6 shows in 3 weken met een geweldige band, geweldig publiek en hele fijne zalen. Een blije Struijlaart tikt dit stukje en kan niet anders zeggen dan: Hopelijk komt er een vervolg, want dit smaakt naar meer. Zeer binnenkort EDTV #3, met beelden van de laatste 2 shows van de Closer Than Skin Clubtour, voor nu de foto’s en wat filmpjes. Vanaf deze plaats nog even dank aan mijn band: Leon Schmitz (drums), Michel van der Zanden (gitaar/toetsen) en Lars van Starrenburg (basgitaar). En de jongens van de techniek: Arne van der Heijden (Monitors) en Bart Schatteleijn (FOH).

Check hier het Closer Than Skin clubtour album met foto’s van diverse fotografen: KLIK

Hierbij wat filmpjes:

Ik schrijf het hierboven al, maar doe het gewoon nog een keer: Het was een te gekke ervaring om met deze club op tour te zijn. De komende maanden staan er een aantal festivals gepland, zoals onder andere het Southpark festival, Onderstroom Festival en het Schollenpop festival in Scheveningen. Voor de actuele lijst met optredens verwijs ik je graag naar mijn tour pagina door op deze link te klikken.


Wil je Ed met zijn band in je club of op je festival boeken? Neem contact op met Agents After All. Ed boeken voor een exclusief huiskamerconcert? Dit zijn kleine intieme optredens op bijzondere locaties, bijvoorbeeld bij jou thuis! Klik op deze link voor meer info of neem direct contact op.