News
17/10/2014

Ed Struijlaart – Closer Than Skin

Ed Struijlaart Closer Than SkinJa! Het is eindelijk zover: mijn nieuwe album is uit. Gisteravond hebben we het gevierd in een uitverkochte Paradiso, Amsterdam. Wat een sfeer en wat een fijn publiek! De symbolische eerste CD van ‘Ed Struijlaart – Closer Than Skin’ werd uitgereikt door 3FM DJ Michiel Veenstra.

Het is een hele persoonlijke plaat geworden en heb de cd dan ook met veel liefde en aandacht gemaakt. Ik hoop dat je dat kan horen, mocht je ‘m willen bestellen of luisteren dan kan dat via de volgende links:

Bestel ‘Closer Than Skin’
Download in iTunes
Luister in Spotify

Ed Struijlaart – Closer Than Skin clubtour

In het voorjaar van 2015 ga ik mijn eerste eigen clubtour doen, ik hoop je bij een van de volgende data te mogen begroeten:
13 maart – Wilhelmina, Eindhoven (Tickets)
14 maart – Merleyn, Nijmegen (Tickets)
20 maart – Hedon, Zwolle (Tickets)
21 maart – Paard, Den Haag (Tickets)
27 maart – Metropool, Hengelo (Tickets)
28 maart – De Helling, Utrecht (Tickets)

Dit najaar verzorg ik bovendien het voorprogramma van BLØF in ondermeer Groningen, Hengelo en Tilburg.

DWDD

Ik heb echt een behoorlijk volle promoweek achter de rug :). Op dinsdag speelde ik bij Evers Staat Op. Woensdagavond was ik te gast in De Wereld Draait Door. Kijk terug:

 

 


Wil je Ed met zijn band in je club of op je festival boeken? Neem contact op met Agents After All. Ed boeken voor een huiskamerconcert? Dit zijn kleine, intieme optredens op bijzondere locaties. Klik op deze link voor meer info of neem direct contact op.