News
EDTV VLOG 30/03/2015

EDTV VLOG…mis vanaf nu niks meer!

EDTV VLOG

EDTV

Met mijn vorige bandje Stud Muffins deden we het al toen Youtube nog maar net bestond: Vloggen. We legden onze avonturen vast voor het nageslacht in het legendarische SMTV. Nu, in 2015 is het Vloggen hip & happening en heb ik mijn camera’tje ook onder het stof vandaan gehaald. Mijn EDTV VLOG is geboren. De eerste 2 afleveringen staan reeds online en de bedoeling is om jullie een kijkje te geven in de wereld achter de schijnwerpers. ;)

Wat vind je? Doorgaan?

Als je ideeen hebt waar ik over moet vloggen tijdens mijn EDTV VLOG: laat het me weten. Dit kan door hieronder een berichtje achter te laten in de comments, stuur een mail of leg contact via Facebook of Twitter. Uiteraard kan je het beste je abonneren op mijn youtube kanaal.

Check mijn EDTV VLOG hier:
https://www.youtube.com/watch?v=Mk9SsSQV12U


Wil je Ed met zijn band in je club of op je festival boeken? Neem contact op met Agents After All. Ed boeken voor een exclusief huiskamerconcert? Dit zijn kleine intieme optredens op bijzondere locaties, bijvoorbeeld bij jou thuis! Klik op deze link voor meer info of neem direct contact op.