News
Ed Struijlaart - Move On (artwork) 09/08/2023

Move On – Nieuwe single ziet het daglicht

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe enthousiast ik ben om mijn nieuwste single “Move On” met jullie te delen! Deze track betekent enorm veel voor me en ik kan niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden.

De nieuwe single is een reis door mijn gedachten en gevoelens, gegoten in die vertrouwde ‘Ed Sound’ waar jullie van houden. Dit nummer draait om veerkracht – om op te staan en door te gaan, ongeacht de obstakels die op ons pad komen. De teksten nemen je mee naar binnen en de melodieën zullen je vastpakken.

Een echt kippenvelmoment voor mij was het betrekken van Aaron Sterling, de geweldige drummer die je kent van artiesten als John Mayer, Taylor Swift en Harry Styles. Zijn ritmische magie heeft “Move On” naar een hoger niveau getild, en ik kan niet trotser zijn op het resultaat.

Jullie kunnen nu meteen luisteren naar de nieuwe single op al jullie favoriete streamingplatforms, zoals Spotify, Apple Music en YouTube. Ik hoop oprecht dat dit nummer jullie net zo raakt als het mij heeft geraakt tijdens het maken ervan.

Wil je op de hoogte blijven van mijn muzikale avonturen? Houd mijn website en mijn sociale media in de gaten. Ik kan niet wachten om te horen wat jullie van “Move On” vinden. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun en laten we samen genieten van deze nieuwe reis in mijn muzikale wereld!

Rock on, Ed Struijlaart

Live versie van Move On:

 

Check ‘m hier op Spotify:

Ik speelde Move On ook bij Soundz Live

Ed Struijlaart - Move On (artwork)