News
27/10/2014

Ed Sheeran Ziggo Dome, naprogramma!

Ed Sheeran ziggodomeWe zitten er lekker in! Vandaag is bekend geworden dat ik volgende week maandag het naprogramma van Ed Sheeran mag verzorgen in de Ziggo Dome. Wacht, Ed Sheeran Ziggo Dome…ja, je hoort het goed. Stijf uitverkocht natuurlijk. Tijdens de afterparty in de memberclub mag ik laten zien wat ik in huis heb. Erg tof natuurlijk en een eer om op dezelfde avond als zo’n internationale grootheid te mogen spelen!

Ed Sheeran Ziggo Dome

Update: wow, wat een showman is die Ed Sheeran zeg….ik wist dat hij goed was, maar ik had niet verwacht dat hij daadwerkelijk in z’n eentje de hele Ziggodome aan zijn voeten kon krijgen. Dit ging echt zonder enige moeite. Zelfs de technische problemen halverwege de show (het geluid viel tijdens een nummer ineens uit….ik moet zeggen dat ik dacht dat het erbij hoorde) zorgde er niet voor dat hij in de problemen kwam. Het publiek hing aan zijn lippen en daarna was het aan mij om in de member lounge nog even een paar liedjes te spelen tijdens de afterparty. Erg leuk om daar collega’s Judy Blank en Matt Simons nog even in het publiek te spotten. Volledig geïnspireerd keerde ik huiswaarts….kan er voorlopig alleen maar van dromen om ooit op dat podium te staan. Who knows!


Wil je Ed met zijn band in je club of op je festival boeken? Neem contact op met Agents After All. Ed boeken voor een exclusief huiskamerconcert? Dit zijn kleine intieme optredens op bijzondere locaties, bijvoorbeeld bij jou thuis! Klik op deze link voor meer info of neem direct contact op.