News
Online nieuwjaarsborrel met ed struijlaart 27/12/2021

ONLINE NIEUWJAARSBORREL VERBINDT!

ONLINE NIEUWSJAARSBORREL VERBINDT!

Ik verzorg een volledige online en interactieve nieuwjaarsborrel voor bedrijven, famillie– en vriendengroepen die verbind. Sinds het begin van de Corona pandemie ben ik bezig met livestreamen. Tijdens seminars op o.a. Eurosonic/Noorderslag heb ik al mogen vertellen over mijn livestreams en hoe ik dit heb aangepakt. Inmiddels heb ik er al meer dan honderd mogen doen. Ik treed voor jullie op vanuit mijn livestream studio en speel de beste covers en eigen liedjes, stel vragen waar jullie op kunnen reageren (via een app) en speel een interactieve nieuwjaarsquiz (eventueel op maat gemaakt). Beleef een uur om nooit te vergeten. Samen op afstand!

BOUWBLOKKEN

Dit zijn de bouwblokken van een online nieuwjaarsborrel. In overleg bepalen we de inhoud en roadmap van de online nieuwjaarsborrel:

 

 • Jullie eigen ‘TOPzoveel’
  Muziek zorgt voor verbinding! Iedereen levert zijn of haar favoriete nummer in en hier stel ik vervolgens een TOPzoveel uit samen welke later op Spotify als playlist is terug te vinden. De muzieksmaak van jullie bedrijf is voor altijd vastgelegd en terug is te luisteren. Tijdens het optreden zal ik nummers spelen uit deze lijst en als er mooie, grappige of persoonlijke verhalen schuil gaan achter de nummers zal ik deze aanhalen en eventueel de desbetreffende afzender in de uitzending halen. Want wat is er mooier dan verbinden door middel van muziek?
 • Quiz
  De Oud en Nieuwjaarsquiz loopt als een rode draad door de online nieuwjaarsborrel heen. In 4 rondes gaan we op zoek naar dé nieuwskenner van het bedrijf of vriendengroep. De winnaar gaat sowieso naar huis met een vrachtwagen vol luchtgitaren! Maar, mochten jullie zelf een leuke prijs hebben voor de winnaar dan is dat ook mogelijk. Sowieso is het mogelijk om de inhoud van de quiz af te stellen op jullie bedrijf.
 • Muziek
  Ik speel mijn eigen liedjes en de beste covers, maar uiteraard zijn verzoekjes ook welkom. Jullie kunnen de setlist zelf beïnvloeden door te stemmen, zodat de meerderheid beslist!
 • Afterparty
  Na afloop is het mogelijk om nog in de online nieuwjaarsborrel te blijven hangen en gezellig na te praten.
 • Opname in full HD
  Na afloop van de online nieuwjaarsborrel ontvangen jullie deze in full HD kwaliteit als download, zodat deze later makkelijk nog eens terug te kijken is.
 • Pre party
  Ruim voordat we beginnen gaat de stream al live en zal ik de beste muziek voor jullie draaien. Jullie eigen unieke radio station! Deze muziek, afkomstig uit jullie eigen TOPzoveel zorgt ervoor dat jullie alvast een beetje in de stemming komen voor de online nieuwjaarsborrel.
 • Toespraak van de grote baas
  Wat is een nieuwjaarsborrel zonder een toespraak van de grote baas?! Ook tijdens de online nieuwjaarsborrel krijgt de baas de kans om het personeel een digitaal schouderklopje te geven en de beste wensen uit te spreken voor het jaar wat op ons wacht.
Een online nieuwjaarsborrel boek je al vanaf 750 euro en is het alternatief voor een normaal huiskamerconcert en een uitgebreide variant van een online huiskamerconcert! Meer info en overleg over de mogelijkheden: info@onlinebedrijfsfeestjes.nl
Online nieuwjaarsborrel met ed struijlaart

Online nieuwjaarsborrel met ed struijlaart