News
30/04/2015

Moederdag huiskamerconcert!? Verrassing!

huiskamersgezochtmoederdag10 mei is het weer moederdag. Jeuh, moeders rule! Natuurlijk denk jij elk jaar weer: wat de *piep* moet ik dit jaar weer geven om moeders mijn waardering te laten blijken?? Het zoveelste Rituals pakket? Of weer die mierzoete High-Tea? Nee joh, dit jaar ga jij met iets origineels voor de dag komen: Een moederdag huiskamerconcert!

Ik wil op moederdag een aantal moeders in het zonnetje zetten met een kort huiskamerconcert. Dit tegen een belachelijk lage actie prijs. Interesse? Stuur me even een mailtje: moederdag@edstruijlaart.nl. Dan laat ik je weten hoe en wat!

Update moederdag huiskamerconcert:

de moederdag huiskamerconcert actie was een groot succes! In totaal heb ik 5 moeders blij mogen maken in Deventer, Amersfoort, Sint Pancras, Den Haag en Alphen a/d Rijn. Ook nog een heel speciaal moment in Deventer…de man des huizes heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraad! En dat tijdens haar allereerste moederdag als kersverse moeder. Hoe mooi wil je het hebben? Ik ging met een voldaan gevoel op huis aan, wat is het tof om met muziek dit soort dingen te kunnen doen! :D. De kwam direct op of ik dit ook tijdens vaderdag ging doen….na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om het dit jaar maar even bij deze moederdag actie te houden. Wie weet doe ik het volgend jaar dunnetjes over en zetten we dan de vaders eens even goed in het spreekwoordelijke zonnetje! Een vaderdag huiskamerconcert aktie….hmmm, mocht het je wat lijken dan geef je maar een gil hieronder in de comments.

Wil je alvast even kijken wanneer moederdag 2016 valt? (dan kan je alvast je moederdag huiskamerconcert plannen ;) Klik dan even hier.

Groeten!
Ed


Wil je Ed met zijn band in je club of op je festival boeken? Neem contact op met Agents After All. Ed boeken voor een exclusief huiskamerconcert? Dit zijn kleine intieme optredens op bijzondere locaties, bijvoorbeeld bij jou thuis! Klik op deze link voor meer info of neem direct contact op.